Novi trend-Instablogovanje| Moje mišljenje o tome

Hey guys!
Kako ste mi danas? Jer ja sam odlično!

Na instagramu se pojavio novi trend- instablogovanje... Čak i ova reč mi sama po sebi zvuči čudno.
Ja kada sam počinjala sa blogovanjem, sve mi je bilo tako novo, neočekivano... Bukvalno nisam znala ništa o tome. Ali sam se privikla. A pre par dana mi na instagramu izlaze profili poput blogerka... beauty with... i tako dalje. Ali ja nisam mogla da verujem svojim očima. Blogovanje na instagramu? Šta je ovo? I od tada ih onako, pratim, da bih se upoznala sa tim tendom, a takođe, i prikupila činjenice za ovaj post koji vam sada pišem.
Dakle, kao što sam videla, insta blogovanje(da li se ova reč piše spojeno ili ne?) je -popularno- što znači da se sve više devojaka ili slobodno mogu reći devojčica (9-10-11 godina, verujte mi, na pojedinim profilima čak sam videla i 9 godina, što je suludo, jer ja sa 9 godina nisam imala pojma o internetu, a da za instagram ne pričam, a pritom to blogovanje nisam ni znala šta je) prave instagram profile i pišu -postove-.
I nakon par dana, mislim da je prošla sedmica, ja i dalje ne verujem da one zaista pišu to.
Dakle, sve te devojčice na nekoj slici pišu takozvani naziv tog ''posta'', a takođe sam primetila da većina piše i sledeće podatke:
Datum..
Vreme...
(pa čak i) Dan..
I sada pišu sve kao što bi pisale u blogeru, ili ne znam gde već, samo s tim što su ti tkzv. postovi duplo kraći i sadrže duplo manje informacija, ili mišljenja nego što bi ih neko ovde napisao.
Mislim da je to, iskreno, čista glupost. Možda jeste na prvi pogled lepo, kul, i sve to, ali malo duže kada se prate, izgleda veoma dosadno. 
Prvi razlog je najverovatnije taj što ili ne znaju da koriste blogger, ili hoće puno lajkova i komentara na objavama. Daa, najverovatnije je to. Ali sve te 'blogerke' ne shvataju da je jedino blogger stvoren za pisanje nekakvih postova, a da instagram jednostavno spada u društvene mreže, i stvoren je za deljenje slika.
To što se meni lično ne dopada nema veze s time što je to trend, i mogu im reći da je to dobra ideja, samo što je instagram drustvena mreža.

Nadam se da vam se post dopao!❤

Коментари

 1. Super post!
  Pratim te pa ako zelis uzvrati http://janead.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. I really love your blog! I like your posts and photos! I follow you through the GFC, maybe you'll follow me too?

  I shall be very glad to friendship! Have a nice week!

  xoxo, Nastya

  MY BLOG NASTYA DEUTSCH

  ОдговориИзбриши
 3. Draga, mislim da te savršeno razumijem. I meni je bilo mnogo čudno kada sam to vidjela po insta jer , koliko sam ja informisana, insta. služi da se dijele slike, a ne postovi i tekstovi koji sadrže kilometarske sadržaje. Ok, nemam ništa protiv blogera i zaista volim i cijenim ljud koji se bave blogovanje, jer ih razumijem i znam da, pored hobija, pomažu ljudima da nešto izaberu. I ja lično imam insta. profil, ali nikada mi nije palo na pamet da pravim recenziju na nekoj slici. Napiši brate post i poveži ga sa insta slikom i ćao, a ne, smorim se dok skrolam do sledeće slike. :(

  Moj mali kutak

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Girl Is Back!